joi, 4 februarie 2010

Life Care Corp este compania Nr 1 in industria BIO din Romania




Fondatori Life Care: Cristian si Danut Onetiu


In 2003 a aparut ideea unei comunitati BIO,bazele planului de afacere Life Care si a recompenselor pentru Parteneri au fost puse in 2004.Startul Revolutie BIO sa dat in 2005,o data cu deschiderea oficiala a companiei,avand pentru inceput 5000 de Parteneri.In urmatori ani acensiunea a continuat pentru ca in 2008 sa ne aduca cele mai mari realizari: peste 35.000 de Parteneri, o cifra de afaceri de peste 10 miliane de euro si Life Care a fost votat Numele BIO in Romania.

Anul 2009 a insemnat intoarcerea campaniei in Europa,Life Care devenind parte a Life Care Euroapa GmbH cu sediul in Frankfurt.
Acum ne aflam in pragul unei obtiuni extraordinare, extinderea internationala.Au aparut Parteneri in Ungaria , urmeaza Italia si Spania. Avem in fata noastra Euroap si nu numai, avem toate tarile lumi.

Au trecut aproape 5 ani.Compania a crescut niste adevarati profesionisti si o data cu ea au crescut si bunastarea noastra si succesul Partenerilor nostri.
In momentul de fata gasim in portofoliul de produse al companiei peste 800 de produse, in spatele fiecaruia gasindu-se parteneriate cu producatoride elita al produselor BIO si nu numai.

Cea mai mare mandrie si realizarea a companiei Life Care este aceea ca aproape 50.000 de oameni si-au schimbat viata in bine devenind Parteneri Life Care si optand pentru produse de calitate cosmetice terapeutice,suplimente alimentare organice , soluti BIO pentru curatarea casei , ciorapi modelatori cu microcapsule active ,cafea BIO Arabica cu Ganoderma si lista poate continua.

Ne mandrim cu produsele si Parteneri nostri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire