luni, 8 februarie 2010

FEBRUARIE este luna KRAUTER


In plina iarna bucura-te de puterea plantelor din gama Krauter.
Comanda pachetul de ingrijire corporala Krauter si primesti lotiunea pentru picioare in valoare de 9,99 lei CADOU.

Pachetul Krauter este compus din urmatoarele produse:
* Gel de dus cu roinita Bio Krauter
* Spumant de baie cu roinita Bio Krauter
* Crema pentru corp cu arnica Bio

vineri, 5 februarie 2010



LOGONA - nr. 1
in industria BIO cosmetica;
- traditie de peste 40 de ani;
- cele mai multe rezultate Zher Gut obtinute de vreo c
ompanie producatoare de cosmetice la testul OKO TEST in Germania;

BIO HAUS - nr. 1 in productia detergentilor BIO din Europa;
- traditie de peste 20 de ani;

-cele mai multe rezultate Zher Gut obtinute de vreo companie producatoare de detergenti;
-producator ALMA WINN.

KRAUTER / NATUR ARTZ - brand-ul Life Care cu cele mai multe efecte curative demonstrate;

- top vanzari in 2008;

LIFE IMPULS - traditie de 10 ani de studii si cercetari privind suplimentele alimentare;
- cel mai mare producator de suplimente nutritive din SUA;
- producator DYNAMIC HEALTH LABORATOIRES;


LIFE GLAM - cel mai nou brand din familia Life Care, menit sa completeze portretul femeii BIO, produse de noi, o femeie sanatoasa dar mereu atragatoiare.

5 motive pentru care am ales Life Care!

1. SANATATEA - oferita de aceste produse minunate!

2. BANII - cel mai dinamic si recompensator plan de marketing din Romania!

3. TIMPUL - pe care imi organizez cum vreau!

4. VIITOR - siguranta, pentru ca aceasta afacere se mosteneste

5. RECUNOASTERE - premii, diplome, excursii, masini ....

...si toate acestea mi-au adus in plus o satisfactie personala, care nu se poate inlocui, care nu se poate cantarii in materiale...

DEZVOLTARE PERSONALA!!!

Este vreun motiv pentru care TU nu ai alege Life Care?

joi, 4 februarie 2010

Life Care Corp este compania Nr 1 in industria BIO din Romania




Fondatori Life Care: Cristian si Danut Onetiu


In 2003 a aparut ideea unei comunitati BIO,bazele planului de afacere Life Care si a recompenselor pentru Parteneri au fost puse in 2004.Startul Revolutie BIO sa dat in 2005,o data cu deschiderea oficiala a companiei,avand pentru inceput 5000 de Parteneri.In urmatori ani acensiunea a continuat pentru ca in 2008 sa ne aduca cele mai mari realizari: peste 35.000 de Parteneri, o cifra de afaceri de peste 10 miliane de euro si Life Care a fost votat Numele BIO in Romania.

Anul 2009 a insemnat intoarcerea campaniei in Europa,Life Care devenind parte a Life Care Euroapa GmbH cu sediul in Frankfurt.
Acum ne aflam in pragul unei obtiuni extraordinare, extinderea internationala.Au aparut Parteneri in Ungaria , urmeaza Italia si Spania. Avem in fata noastra Euroap si nu numai, avem toate tarile lumi.

Au trecut aproape 5 ani.Compania a crescut niste adevarati profesionisti si o data cu ea au crescut si bunastarea noastra si succesul Partenerilor nostri.
In momentul de fata gasim in portofoliul de produse al companiei peste 800 de produse, in spatele fiecaruia gasindu-se parteneriate cu producatoride elita al produselor BIO si nu numai.

Cea mai mare mandrie si realizarea a companiei Life Care este aceea ca aproape 50.000 de oameni si-au schimbat viata in bine devenind Parteneri Life Care si optand pentru produse de calitate cosmetice terapeutice,suplimente alimentare organice , soluti BIO pentru curatarea casei , ciorapi modelatori cu microcapsule active ,cafea BIO Arabica cu Ganoderma si lista poate continua.

Ne mandrim cu produsele si Parteneri nostri.

marți, 2 februarie 2010

Cel mai puternic antiinflamator!


Calmeaza-ti singur durerile!

"Sunt practicant de arte martiale de multi ani si in urma antrenamentelor te alegi de multe ori cu dureri de articulati, contuzii, dureri musculare , intinderi, etc. Daca am fost vreodata multumit de un produs, a fost atunci cand am incercat pentru prima data Gelul antiinflamator "Ghiara dracului".Va intrebati probabil de ce spun asta. De cand am incercat "Ghiara dracului" timpul de refacere este mult mai scurt , iar febra musculara a incetat de mult a mai fi o problema."

Lorant Kovacs Coanda, Calnic, Judetul Alba


Cel mai puternic antireumatic !


Spune STOP durerilor antireumatice !

"Aveam o durere puternica de genunchi care dura de cativa ani,nu puteam sa-l ating,schiopatam,si numai dupa trei zile de folosire a gelului, durerea a disparut ca prin vis. Sotul meu avea o durere de spate insuportabila, am incercat terapie, masaje ,dar nimic nu parea sa functioneze, asa ca am decis sa incercam si "Puterea ursului" si durerea a disparut imediat.
O prietena avea un deget la mana anchilozat , medicul ia spus ca asa va ramane, ca nu mai e nimic de facut, iar dupa ce a folosit "Puterea ursului" o luna de zile, degetul si-a recapatat mobilitatea .Multumim lui Dumnezeu pentru Life Care pentru ca avem aceste produse BIO care chiar fac minuni''.

Dorina Buda , Hunedoara


Suntem o familie tanara si prin urmare, notiunea de viitor nu ni sa parut golit inca de sens.Dimpotriva, este o preocupare care merge contra curentului,dispre viitor catre prezent.Simtim vartejul rece al unei amenintari naturale, unde ,,rece,,este un fel de a spune.In realitate planeta fierbe si desi isi struneste rabdarile, e clar ca mai are foarte putin pana la data expirari.Daca nu ne trezim cu toti din comoditate si egoism,pentru noi ca specie, va fi tragic de tarziu sa mai putem salva ceva.
Oameni isi fac curaj calculand ca, in timpul vieti lor,nimic catastrofic nu se mai poate intampla.Ca dezastrele climatice si colapsurile ecologice au nevoie de mai multe deceni,,duca-se noi orcum murim pana atunci ,,...De cate ori n-ati auzit aceasta ineptie?? Dar cati dintre voi va ganditi cu adevarat la copii, la nepoti pe care ii lasati in urma?
Pentru multi salvarea planetei e doar o chestiune politica, pentru noi ca familie, ca oameni lucizi , care dorim sa lasam in urma noastra mosteniri umane si de suflet, e o problema capitala.
Ne-am propus cu toata seriozitatea, in acord cu gravitatia situatiei, sa devenim responsabili si sa sustinem asiduu aceasta cauza. Vrem sa mancam cat mai natural si ecologic, sa reciclam tot ce se poate, sa scutim consumul de carburanti, electricitatea, apa ,asta pe cat se poate.Nu , n-o sa devenim calugari iarna, asceti si izolati, dar daca fiecare dintre noi face un minim de efort sa diminueze poluarea si neglijenta criminala, vom resuscita aceasta lume si vom construi ceva inestimabil; viitorul nostru si al copiilor nostri.

Andra si Catalin Maruta